Dreams To Achieve
Dreams To Achieve

Welcome to my blog 



Haii  I’m LailaTiqaaa :D
Thanks for visiting my blog !
And don’t forget to follow me ;D





Tagboard

Please leave your footprints here


Fellow Friends




Credits

Template : Arrien Inspirit
Edited: LailaTiqaa

Tilahi Ohh Tilahi
Sunday, 26 February 2012 • 03:59 • 0 comments
Hi :D 
Hari ni  Laila nak cerita tentang kawan  Laila :) Hehehe , sebelum tu , tngok . Dah lain kn blog  Laila  ? Haaaa , dia ni lah yg tolong buatkn ! :DD cantik gilosss ( Bagi  Laila lah ) Haha , thank you Tilahi :* Dia buat pagi pagi buta semalam . Rajin ehh dia :D yelah ,  Laila baru buat blog . tak tahu mcam mana nak buat semua tu , so dia baik hati , tolong buatkan . Hahaha , dah habis puji memuji Si Tilahi ni ,  Laila nak mengutuk dia pulak . Ehh ? Hahaha , xde lah ! :DD Serba sedikit tentang dia , ermmm , tanya lah dia sendiri ! Nah , follow blog dia :D http://www.tilahi-boyz.blogspot.com/ ermm , tu jelah pasal Tilahi ni . kbaii ! :*


0 Comments:

Post a Comment


? ?